NÄYTTELYT

ke-su 12-17

muutokset mahdollisia

Näyttelytilan yleiskuva kuvataidenäyttelystä.

Kotiseututalon sisätilat on kunnostettu pienimuotoisten kotiseutuhenkisten tilaisuuksien pitoa varten ja vanha luokkahuone näyttelytilaksi. Näyttelytilaa seuraavalle vuodelle haetaan lokakuun loppuun mennessä sähköpostitse osoitteesta nayttelyt@kuusankoskiseura.fi Näyttelyaika on noin neljä viikkoa touko-syyskuussa, ja näyttely alkaa kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Johtokunta päättää seuraavan kesän näyttelyistä marraskuun kokouksessa. Painotamme päätöksessä näyttelyn soveltuvuutta Lars Sonckin historiallisen rakennuksen ja sen kansakouluhuoneen miljööseen.

Laita hakemukseesi / laittakaa hakemukseenne kuvaus näyttelystä ja sen teoksista, toivomus näyttelykuukaudesta (touko-syyskuu) sekä mahdollinen cv, linkkejä kotisivuillenne tai muihin näyttelyihinne.