Liity jäseneksi / kannatusjäseneksi

Kuusankoski-Seura ry toimii aktiivisesti entisen Kuusankosken kaupungin ja sen asukkaiden hyväksi ja puolesta. Liittymällä Kuusankoski-Seuran jäseneksi tuet osaltasi kotikyläsi ja -seutusi perinteen säilyttämistä ja uuden perinteen kehittymistä. Jäsenenä saat yksi-kaksi kertaa vuodessa toimitetun jäsenkirjeen. Verkkosivuillamme voit tutustua seuran toimintaan ja saat tietoa muista jäseneduista.

Liittyminen – Jäsenyys:

1. Jäsenmaksu 2024

Jäsenmaksu vuonna 2024 on 20€. Voit maksaa jäsenmaksusi tilille FI09 5750 7720 0170 66 joko verkkopankistasi tai maksamalla sen pankissa. Muista kirjoittaa viestikenttään, ketä jäsenmaksu koskee.

Huom. uudet jäsenet: Jäsenmaksua ei peritä uusilta jäseniltä liittymisvuonna, eli jos liityt jäseneksi tänä vuonna, ensimmäinen jäsenmaksu koskee liittymistä seuraavaa vuotta.

2. Ilmoita tietosi

Ilmoita tietosi jäsentiedotukselle sähköpostilla  jasenasiat@kuusankoskiseura.fi. Kerro postissa:

  • Koko nimesi (kaikki etunimet)
  • Puhelinnumerosi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Katu- ja postiosoite
  • (vapaaehtoinen: syntymäpäiväsi ja -vuotesi)

Tietojasi käytetään vain Kuusankoski-Seura ry:n sisäiseen tiedotukseen. 

Liittyminen – Kannatusjäsenyys:

Yritykset, yhteisöt ja yksityiset henkilöt voivat liittyä Kuusankoski-Seuraan myös kannatusjäseneksi. Vuotuinen kannatusjäsenyysmaksu on 50 euroa.

Kannatusjäsenenä saat  halutessasi yhteisösi nimen näkyviin Kuusankoski Seura ry:n sivulle Kannatusjäsenet. Kerro haluamasi linkki omalle sivullesi, niin linkitämme yhteisösi sivuillemme. Voit maksaa jäsenmaksusi tilille FI09 5750 7720 0170 66 joko verkkopankistasi tai maksamalla sen pankissa.

Lisätietoja kannatusjäsenenyydestä ja erikoistoivomukset: jasenasiat@kuusankoskiseura.fi

Print Friendly, PDF & Email