« All Tapahtumat

Näyttely: Ulla Maria Hoikkalan ”Kuvia elämän kaarella”

elokuu 1 - elokuu 26

”Kuvia elämän kaarella” kertoo tarinaa siitä, mikä elämän kaarella on muuttunut vuodessa, vuosikymmenessä, vuosisadassa – vai onko mikään? Elämä kulkee samanlaisena – ihmiset syntyvät, leikkivät, viettävät lapsuuden, käyvät koulua, solmivat ystävyyssuhteita, kirjoittavat kirjeitä, menevät töihin, rakastuvat, saavat lapsia, joskus eroavat, kuolevat.

Mikä siis elämässä on muuttunut? Sisällöllisesti ei juurikaan mikään – tekniikan kehitys on suurin muutos, joka heijastuu kuvissa elämän kaarella.

Näyttelyssä on kuvia ja kirjeitä, jotka on löydetty kirpputoreilta, saatu ystäviltä ja tuttavilta, löydetty omista arkistoista. Kuvia ihmisistä, joiden nimi ei ole enää tiedossa, mutta jotka ovat jättäneet oman merkkinsä elämän kaarelle. Näiden kuvien kautta välittyvät samat tunteet, jotka ovat mukana myös tämän päivän elämän kaarella.

Mikä siis on muuttunut? Vai onko mikään?

Tarkemmat tiedot

Alkaa: