« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Lassen päivän avoimet ovet

elokuu 10 , 16.00 - 19.00

Kuusankosken Kotiseututalon on suunnitellut kansainvälisestikin tunnustettu arkkitehti Lars Sonck. Hänen kätensä jälki näkyy muun muassa Sibeliuksen Ainolassa. Kotiseututalon eli silloisen Mäkikoulun valmistumisen aikana rakennuksen upeita muotoja kävivät ihailemassa arkkitehtiopiskelijat ympäri maailmaa.

Kunnioittaaksemme suunnittelijaa aloitamme uuden perinnetapahtuman – Lassen päivän avoimet ovet. Tilaisuus on vapaamuotoinen ja ihmiset voivat kertoa omia muistojaan ja mielikuviaan Kotiseututalosta ja sen historiasta. Aina silloin tällöin talolle tulee kävijä, joka katsoo paikkoja haikeana ja kertoo, että on käynyt koulua siinä silloin, kun rakennus oli vielä Mäkikoulu tai Norjalaiskoulu Kymintehtaan puolella.

Nyt on mahdollisuus tulla jakamaan näitä muistoja muiden kanssa.

10.8.2018 klo 16-19 LASSEN PÄIVÄN AVOIMET OVET – OHJELMA

• Tervetulotoivotus klo 16 – Kuusankoski-Seura ry:n edustaja
  • Virvokkeita ja pientä purtavaa
  • Musiikkia tarjoilee Wanhat Jääkärit