NÄYTTELYT

os. Kotiseututie 12, Kuusankoski
Avoinna ke–pe klo 11–18 ja la–su klo 11–16

Näyttelytilan yleiskuva kuvataidenäyttelystä.

Kotiseututalon sisätilat on kunnostettu pienimuotoisten kotiseutuhenkisten tilaisuuksien pitoa varten ja vanha luokkahuone näyttelytilaksi. Näyttelytilaa seuraavalle vuodelle haetaan sähköpostitse osoitteesta nayttelyt@kuusankoskiseura.fi Lokakuun loppuun mennessä. Näyttelyaika on noin neljä viikkoa, ja näyttely vaihtuu kuukauden vaiheessa. Johtokunta päättää seuraavan kesän näyttelyistä marraskuun kokouksessa. Painotamme päätöksessä näyttelyn soveltuvuutta Lars Sonckin historialliseen rakennukseen ja sen kansakouluhuoneeseen.

Laita hakemukseesi / laittakaa hakemuksenne kuvaus näyttelystä ja sen teoksista, toivomus näyttelykuukaudesta sekä mahdolliset cv ja linkkejä kotisivulle ja muihin näyttelyihin.

Kuvataidetta kotiseututalolla:

• Kesän 2019 näyttelykalenteri