NÄYTTELYT

os. Kotiseututie 12, Kuusankoski
Avoinna ke–pe klo 10–17, la–su klo 11.00–15.30

Näyttelytilan yleiskuva kuvataidenäyttelystä.

Kotiseututalon sisätilat on kunnostettu pienimuotoisten kotiseutuhenkisten tilaisuuksien pitoa varten ja vanha luokkahuone näyttelytilaksi. Näyttelytilaa seuraavalle vuodelle haetaan lokakuun loppuun mennessä sähköpostitse osoitteesta nayttelyt@kuusankoskiseura.fi Näyttelyaika on noin neljä viikkoa touko-syyskuussa, ja näyttely alkaa kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Johtokunta päättää seuraavan kesän näyttelyistä marraskuun kokouksessa. Painotamme päätöksessä näyttelyn soveltuvuutta Lars Sonckin historiallisen rakennuksen ja sen kansakouluhuoneen miljööseen.

Laita hakemukseesi / laittakaa hakemukseenne kuvaus näyttelystä ja sen teoksista, toivomus näyttelykuukaudesta (touko-syyskuu) sekä mahdollinen cv, linkkejä kotisivuillenne tai muihin näyttelyihinne.

Kuvataidetta kotiseututalolla:

• Kesän 2019 näyttelykalenteri