Liity jäseneksi / kannatusjäseneksi

Kuusankoski-Seura ry toimii aktiivisesti entisen Kuusankosken kaupungin ja sen asukkaiden hyväksi ja puolesta. Liittymällä Kuusankoski-Seuran jäseneksi tuet osaltasi kotikyläsi ja -seutusi perinteen säilyttämistä ja uuden perinteen kehittymistä. Jäsenenä saat yksi-kaksi kertaa vuodessa toimitetun jäsenkirjeen. Verkkosivuillamme voit tutustua seuran toimintaan ja saat tietoa muista jäseneduista.

Liittyminen – Jäsenyys:

1. Jäsenmaksu 2023

Jäsenmaksu vuonna 2023 on ennallaan eli 18 euroa. Voit maksaa jäsenmaksusi tilille FI09 5750 7720 0170 66 joko verkkopankistasi tai maksamalla sen pankissa. Muista kirjoittaa viestikenttään, ketä jäsenmaksu koskee.

Huom. uudet jäsenet: Jäsenmaksua ei peritä uusilta jäseniltä liittymisvuonna, eli jos liityt jäseneksi tänä vuonna, ensimmäinen jäsenmaksu koskee liittymistä seuraavaa vuotta.

2. Ilmoita tietosi

Ilmoita tietosi jäsentiedotukselle sähköpostilla  jasenasiat@kuusankoskiseura.fi. Kerro postissa:

  • Koko nimesi (kaikki etunimet)
  • Puhelinnumerosi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Katu- ja postiosoite
  • (vapaaehtoinen: syntymäpäiväsi ja -vuotesi)

Tietojasi käytetään vain Kuusankoski-Seura ry:n sisäiseen tiedotukseen. 

Liittyminen – Kannatusjäsenyys:

Yritykset, yhteisöt ja yksityiset henkilöt voivat liittyä Kuusankoski-Seuraan myös kannatusjäseneksi. Vuotuinen kannatusjäsenyysmaksu on 50 euroa.

Kannatusjäsenenä saat  halutessasi yhteisösi nimen näkyviin Kuusankoski Seura ry:n sivulle Kannatusjäsenet. Kerro haluamasi linkki omalle sivullesi, niin linkitämme yhteisösi sivuillemme. Voit maksaa jäsenmaksusi tilille FI09 5750 7720 0170 66 joko verkkopankistasi tai maksamalla sen pankissa.

Lisätietoja kannatusjäsenenyydestä ja erikoistoivomukset: jasenasiat@kuusankoskiseura.fi

Print Friendly, PDF & Email