Liity jäseneksi / kannatusjäseneksi

Kuusankoski-Seura ry toimii aktiivisesti entisen Kuusankosken kaupungin ja sen asukkaiden hyväksi ja puolesta. Liittymällä Kuusankoski-Seuran jäseneksi tuet osaltasi kotikyläsi ja -seutusi perinteen säilyttämistä ja uuden perinteen kehittymistä. Jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa toimitetun jäsenkirjeen. Kerromme verkkosivuillamme pian myös muista jäseneduista.

Liittyminen – Jäsenyys:

1. Jäsenmaksu 2018

Jäsenmaksu on vuonna 2018 18 euroa. Voit maksaa jäsenmaksusi tilille FI09 5750 7720 0170 66 joko verkkopankistasi tai käymällä maksamassa sen pankin tiskillä. Muista kirjoittaa viestikenttään, ketä jäsenmaksu koskee. Huom uudet jäsenet: Jäsenmaksua ei peritä uusilta jäseniltä liittymisvuonna, eli jos liityt jäseneksi tänä vuonna, ensimmäinen jäsenmaksu koskee vuotta 2019.

2. Ilmoita tietosi

Ilmoita tietosi jäsentiedotukselle sähköpostilla  jasenasiat@kuusankoskiseura.fi. Kerro postissa:

• Koko nimesi
  • Puhelinnumerosi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Katu- ja postiosoite
  • (vapaaehtoinen: syntymäpäiväsi ja -vuotesi)

Tietojasi käytetään vain Kuusankoski-Seura ry:n sisäiseen tiedotukseen.

Liittyminen – Kannatusjäsenyys:

Yritykset, yhteisöt ja yksityiset henkiltöt voivat liittyä Kuusankoski-seuraan myös kannatusjäseneksi. Vuotuinen kannatusjäsenyysmaksu on 50 euroa.

Kannatusjäsenenä saat  halutessasi yhteisösi nimen näkyviin Kuusankoski Seura ry:n sivulle Kannatusjäsenet. Kerro haluamasi linkki omalle sivullesi, niin linkitämme yhteisösi sivuillemme. Voit maksaa jäsenmaksusi tilille FI09 5750 7720 0170 66 joko verkkopankistasi tai käymällä maksamassa sen pankin tiskillä.

Lisätietoja kannatusjäsenenyydestä ja erikoistoivomukset: jasenasiat@kuusankoskiseura.fi