Pekka Lehto ja Nina Petelius-Lehto Inginmaalla, kuvaaja: Marja Seppälä

Kunnianosoituksia seurassa

Kuusankoski-Seura ry on johtokunnan esityksestä päättänyt palkita kaksi jäsentään ja nimetä kaksi uutta kunniajäsentä. Seuran kevätkokouksen päätöksellä kunniajäseniksi nimettiin Nina Petelius-Lehto sekä Pekka Lehto. Juha Forsberg ja Ulla Nikula saivat ansaitun kukituksensa Vellikuppi-lehden uuden toimituksen johtajan Seija A. Niemen seurassa.

Nina Petelius-Lehto on tehnyt merkittävän uran aluksi Kuusankosken teatterissa ja myöhemmin Kouvolan teatterissa. Hän on ollut aktiivisesti mukana seuran tapahtumissa ja järjestämässä niitä miehensä Pekan kanssa mm. heidän kotitilallaan Inginmaalla.

Pekka Lehto on seuran johtokunnan veteraani joka teki lähes koko uransa töitä Kuusankosken jätevesi- ja vesilaitoksilla. Hänet on nähty usein myös Kuusankosken teatterin lavalla tai lavastamossa. Puolisonsa Ninan kanssa Pekka viljelee mm. perunaa, valkosipulia ja tomaattia luomutilallaan vaimonsa tiukassa valvonnassa.

Ulla Nikula ja Juha Forsberg. Keskellä Vellikupin uusi päätoimittaja Seija A Niemi.

Juha Forsberg on tehnyt mittavan työn paikallishistorian tutkijana ja tallentajana erityisesti Vellikuppi-lehden parissa ja osallistunut aktiivisesti seuran toimintaan.

Ulla Nikula on Vellikupin toimittamisen ohella toiminut lukemattomissa seuran luottamustehtävissä, opastanut kotiseutukävelyjä ja järjestänyt seuran retkiä. Tämän kaiken lisäksi hän on käytännössä kävelevä kotiseutu-ensyklopedia.

Kuusankoski-Seura ry kiittää kaikkia neljää lämpimästi siitä työstä mitä he ovat kotiseutumme eteen tehneet. Hattu päästä!

Print Friendly, PDF & Email