Kotiseuturetket

Kotiseuturetki Lappeenrantaan 2.9.2017

Seura järjesti 2.9. kotiseuturetken Lappeenrantaan, missä opastetun kiertoajelun lisäksi tutustuttiin linnoitusalueella Etelä-Karjalan museon Sodan värit – värivalokuvia talvi- ja jatkosodasta -näyttelyyn ja taidemuseon Karjalan kasvot -näyttelyyn. Lounas syötiin Kehruuhuoneella. Bussikuljetus Kuusankoskitalolta lähti klo 8.30. Retken hinta seuran jäseniltä 45 € ja ei-jäseniltä 50 € sisälsi matkat, opastukset, pääsymaksut ja lounaan.

Kymin klubin syysretki Mikkeliin 16.9.2017

Kymin klubi kutsuu kuusankoski-seuralaisia mukaan meneillään olevan Mannerheimin juhlavuoden kunniaksi järjestämälleen teemaretkelle Mikkeliin launtaina 16.9.2017.

Retkellä tutustumme Päämajamuseoon ja Viestikeskus Lokkiin. Syömme maittavan lounaan Marskin menun mukaan Mikkelin klubilla.
Retken hinta Klubin jäsenille 30€, muille 55€.

Ilmoittautumiset viim. lauantaina 31.8.2017 sihteeri(at)kyminvirkamiesklubi.fi tahi puh. 040 832 9818

Bussi lähtee Kouvolan matkakeskukselta 8:45 kiertäen Kuusankoskitalon kautta 9:00 Mikkeliin. Paluumatka alkaa Mikkelistä 15:00, Kuusankoskella 16:30.

Kesäteatteriretki Tirvalle 10.8.2017

Kesäteatteriretkellä Tirvalla ”Lännen Pelurit” -näytelmää oli katsomassa 28 henkeä. Sää suosi ja meillä kaikilla oli niin mukavaa…

 

JIHAA!

Tervetuloa aikamatkalle Villin lännen tunnelmiin menneille vuosisadoille!

LÄNNEN PELURIT on kantrimusiikilla ladattu komedia ajasta, jolloin Tirvan kylässä eleltiin Villin lännen tyyliin. Oli saluuna, pirteä pianisti, suloiset saluunatytöt, oikea sheriffi ja intiaaneja. Eikä kylä olisi mitään ilman Santraa, joka postineitinä tietää kaikista kaiken. Kylässä on rauhallista ja leppoisaa kunnes paikalle saapuu uusi opettajatar sekä kaksi cowboyta – ja sitten korttipakka meneekin aivan sekaisin!

Huumorilla vahvasti höystetty tarina kuljettaa musiikkia mukanaan, se saa meidät laulamaan ja tanssimaan ja varmasti sinunkin jalkasi löytävät saluunamusiikin rytmin.

Tule hemmottelemaan itseäsi hauskan tarinan, upeiden pukujen ja mukaansatempaavan musiikin parissa Tirvan Kiurinvirran upeassa kesäteatterimaisemassa! (teksti Kymenlaaksonyt-sivuilta)

Kymin Klubin taideretki Helsinkiin 11.6.2016

Kymin Klubi tekee perinteisen taideretken Helsinkiin lauantaina 11. kesäkuuta 2016 ja matkalle mukaan on kutsuttu myös Kuusankoski-Seuran väkeä. Retken pääkohde on UPM-Kymmenen Kulttuurisäätiön juhlanäyttely ”Keräilyn lumoa ja taiteen verkostoja” Villa Gyllenbergin taidemuseossa Helsingin Kuusisaaressa.

Säätiön juhlanäyttely tarjoaa mielenkiintoisen läpileikkauksen sekä suomalaisesta että keskieurooppalaisesta taiteesta. Esillä on mm. Eero Järnefeltin, Pekka Halosen, Victor Westerholmin, Elin Danielsson-Gambogin sekä Helene Schjerfbeckin merkkiteoksia. Ulkomaisia huipputaiteilijoita edustavat mm. David Hockney ja Sigmar Polke, joiden teokset kuuluvat säätiön ns. Haindl-kokoelmaan, jonka sijoituspaikka on UPM:n Augsburgin tehtaalla Saksassa.

UPM-Kymmenen Kulttuurisäätiön 10-vuotisesta toiminnasta kertoo matkan aikana säätiön hallituksen puheenjohtaja Eero Niinikoski ja juhlanäyttelyn esittelee sen kuraattori, säätiön toiminnanjohtaja, FT Anna-Maria Wiljanen.

Ruokailu tapahtuu paluumatkalla omatoimisesti Bosgårdin kartanossa Porvoossa. Bosgårdin tilalla on myös oma myymälä, joka tunnetaan erityisesti lihatuotteistaan.

Retken hinta (kuljetus + sisäänpääsy) on Klubin jäseniltä 25 euroa ja ei-jäseniltä 30 euroa. Ilmoittautumiset viimeistään 8. kesäkuuta 2016
Pertti Björnille sihteeri@kyminvirkamiesklubi.fi tai puh. 040 832 9818.
Bussi lähtee Kouvolan matkakeskuksesta klo 8.50 ja Kuusankoskitalolta klo 9.00. Takaisin Kuusaalla ja Kouvolassa ollaan klo 17:n paikkeilla.

Kotiseuturetki la 29.8.2015

Kotiseuturetkemme kohteina olivat Vuohijärven Luonto- ja Kulttuuritalo, jossa joimme aamukahvit ja tutustuimme näyttelyyn. Seuraavana kohteena oli opastettu kierros Woikosken tehdasmuseossa. Täältä ajoimme Nurmaalle WHD Gårdiin, jossa ruokailimme Hilupilttuussa ja opas tutustutti meidät automuseoon. Matkalla mukana oli 39 henkeä.

Kesäteatteriretki Tirvalle 4.8.2015

Kävimme katsomassa Tirvan Nuorisoseuran esittämän näytelmän ”Illalla, illalla”. Tämä tuttuja italo-iskelmiä sisältänyt musiikkipitoinen farssi vei meidät katsojat seuraamaan elämää italialaisessa Positanon pikkukylässä. Onneksi sää suosi – retkellemme sattui yksi harvoista tämän kesän poutapäivistä. Mukana oli 37 henkilöä.

Syysretki Mikkeliin la 6.9.2014

Lähdimme bussilla Kuusankoskitalolta klo 9.30. Mikkelissä vierailimme Mikkeli-Seuran Elomaan talossa, Mikaeli-talossa ja Päämaja-museossa sekä teimme kiertoajelun kaupungilla. Ruokailimme Kenkäverossa.

Syysretki la 7.9.2013 Strömforsin Ruukkikylään, Loviisan kaupunkiin ja Malmgårdin kartanoon

Seura järjesti lauantaina 7.9. syysretken Strömforsin Ruukkikylään, Loviisan kaupungin keskustaan ja Malmgårdin kartanoon.

Kesäteatteriretki 6.8.2013 – ”Tirvan Iita”

Seura järjesti kesäteatteriretken Tirvalle ti 6. elokuuta 2013. Kävimme katsomassa Piia Kleimolan ohjaamaa esitystä ”Tirvan Iita”. Mukana oli 40 henkeä. Piia kävi ennen esitystä kertomassa Tirvan Iitasta ja näytelmäprojektista.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email