Kuusankosken kotiseututalon näyttelytilassa on paljon luonnonvaloa.

Kesän 2021 haku näyttelyille jatkuu 15.12. saakka

Arkkitehti Lars Sonckin 1897 piirtämä Kuusankosken kotiseututalo on arvokas, mutta samalla lämmin ja valoisa paikka niin kultturihistoriallisille- kuin kuvataiteen näyttelyille. Talon näyttelytilan haku kesälle 2021 on juuri käynnistynyt.

Yksityiset ja yhteisöt voivat hakea kuukauden näyttelyaikaa Kotiseututalolle kesä-, heinä- ja elokuuksi. Näyttely avautuu kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona ja se on avoinna 3,5 viikkoa, seuraavan kuunvaihteen sunnuntaihin saakka. Näyttelytila on ilmainen.

Toukokuun näyttelynä on Kuusankosken Lukion 100-vuotisnäyttely. Syyskuussa talo juhlii 100-vuotiasta Kuusankoskea tehdaspaikkakunnan omalla teemanäyttelyllä.

Näyttelytila on ilmainen. Hakuaika kesän näyttelyille päättyy 15. joulukuuta 2020. Hakemukset voi lähettää kirjeitse: Kuusankoskiseura.fi, Valtakatu 21A, 45700 Kuusankoski tai sähköpostilla nayttelyt@kuusankoskiseura.fi